U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek
Personal menu
Filters

Over ons

Laurens Pralines

Sinds 1994 creëert Laurens zijn eigen pralines.

Na zijn opleiding aan de PIVA, stages bij Lenôtre in Parijs en Ecole de patisserie in Yssingeaux begon hij op jonge leeftijd een atelier, met verkoop in de hal. Gaandeweg begon Laurens  zijn eigen verhaal te schrijven. Ondertussen is de zaak uitgegroeid tot een gezellige winkel met aangrenzend atelier, waar je Laurens aan het werk kan zien.  

Je kan er terecht voor een uitgebreid gamma pralines, gesmaakt door groot en klein.  

Van ballotin, die je zelf kan samenstellen tot relatiegeschenk, alles kan. Naast pralines vervaardigt hij ook caraques, studentenhaver, orangettes, e.d. 

Er zijn ook nog de seizoensgebonden chocolade artikelen. Bij Sinterklaas zijn er meer dan 50 verschillende holgoedfiguren te vinden. Naar het eindejaar toe sieren gevulde kerststronken, flessen en harten de winkel. Voor Pasen zijn er niet alleen de raapeieren en de gevulde eieren terug te vinden, maar de meeste vullingen van de pralines komen ook terug in de kleine eitjes. Dit alles wordt stuk voor stuk in eigen atelier vervaardigd.

Alle producten zijn met de grootste zorg en met respect voor de producten klaargemaakt. De beste chocolades en ingrediënten vervaardigd in eigen atelier staan garant voor een unieke ervaring.